Riello Multi Power (UPS systeem)

De Riello MULTI POWER (MPW) is het ultieme modulaire UPS voor datacenters en andere kritische belastingen.De MULTI POWER is ontworpen om kritische computers met hoge dichtheid en de IT-omgeving te beschermen, terwijl het bereiken van een maximale beschikbaarheid aanwezig is. De MPW groeit mee met de eisen van het bedrijfsleven zonder over dimensionering van de UPS, het optimaliseren van zowel de initiële investering en de Total Cost of Ownership. Zodra de vraag toeneemt, kan de Riello MPW modulaire oplossing zijn machtscapaciteit uitbreiden, het handhaven van de hoogste niveaus van bescherming tegen stroomuitval, beschikbaarheid, redundantie en investeringsbesparingen.

Digitale technologie heeft een steeds sterke invloed op de dag-tot-dag-activiteiten in bijna alle sectoren en toepassingen zoals gezondheidszorg, energie-opwekking, sociale netwerken, telecommunicatie, handel en onderwijs. Vervolgens moeten alle activiteiten en apparaturen in verband met data-opslag, verwerking en overdracht worden geleverd door de meest betrouwbare energiebron. Multi Power zorgt ervoor dat schaalbare, veilige en hoogwaardige energiebronnen beschikbaar zijn voor diverse kritische belasting toepassingen. De nieuwe MPW macht modules zijn voorzien van de allernieuwste UPS-technologie. Met zijn drie niveau Neutral Point Clamped (NPC) omvormer en Power Factor Corrected (PFC) ingang controle, zorgt de MPW voor het hoogst niveau van de prestaties in termen van algehele efficiëntie, input power factor en harmonische invloed op de voedingsbron.

Kenmerken

Geavanceerde technologie

Om het hoogste niveau te verzekeren van beschikbaar vermogen, worden alleen de meest betrouwbare, geavanceerde vermogenscomponenten en innovatieve controletechnieken gebruikt bij de ontwikkeling van de MPW power modules en andere belangrijke aspecten van het systeem. De grootmacht componenten en samenstellingen in de MPW zijn speciaal ontworpen en op maat gemaakt in samenwerking met de desbetreffende component fabrikanten. Dit ontwerp verzekert dat de MPW de hoogste niveaus van kracht en prestaties behaalt. Om de prestaties van het eindproduct te optimaliseren, beslist de Riello R & D team om specifiek verschillende machtscomponenten te ontwerpen, die ook bij de IGBT-modules en bijhorende pakketten passen. In plaats van standaardcomponenten die gemakkelijk beschikbaar zijn in de markt, herbergt de Multi Power een geoptimaliseerd en betrouwbare elektrische samenstel dat de beste beschikbare en algemeen rendement bereikt.
The Power Module zelf maakt gebruik van een ‘Wireless Power principe “, wat betekent dat de afstanden tussen de onderlinge kaarten, power componenten en connectoren korter zijn. Op deze manier verminderen we het risico van problemen met de verbinding tussen de samenstellen en ook het totale vermogen verliezen te minimaliseren.

Schaalbaarheid

Multi Power biedt een uitgebreide, gemakkelijk te integreren machtsbescherm oplossing voor datacenters en kritische IT-toepassing die passen bij de veranderende eisen van een netwerkomgeving.
De eindgebruiker kan gemakkelijk de stroom en redundantie niveau en de autonomie van de batterij verhogen door simpelweg een extra UPS Power Module en batterij-eenheid toe te voegen.

Er zijn twee verschillende kabinet kaders beschikbaar om het systeem te bouwen. Dit zijn : de Power kabinet en de batterij kabinet.
De beschikbare UPS vermogen en redundantie niveau kan verticaal worden uitgebreid van 42 tot 294kW in één enkele Power-teller (1-7 Macht Modules inclusief ontslag). Zo kunnen ook maximaal vier Schakelmateriaal parallel worden geschakeld, waardoor het vermogen van 294 kW tot 1176kW kan. De batterij kast beschikt over 4 batterij units, met maximaal 36 eenheden in een enkel beeld met een maximum van 10 batterijkasten parallel verbonden.

Daarnaast is de MPW beschikbaar als een geoptimaliseerde oplossing voor het verstrekken van een Multi Voeding / batterij combinatie met drie UPS Power Module slots en vijf batterij planken. Deze oplossing kan worden gebruikt binnen zeer compact gebieden die een klein oppervlak hebben met maximale vermogensdichtheid. Deze modulaire en betrouwbare oplossing is perfect voor elke kleine tot middelgrote zakelijke toepassing.

MPW 294

Models MPW 294
INPUT
Rated power from 42 to 294 kW VA
Frequency tolerance 40 to 72
Power factor 1
Current distorsion < 3,5
Voltage Range 240 to 480
BY PASS
Rated voltage 380-400-415 Vac, three-phase + N
OUTPUT and INVERTER OUTPUT
Rated power 294 kW VA
Active power 294 kW W
Number phases 3
Output Voltage 380/400/415 Vac, three-phase + N
Dynamic stability EN 62040-3 class performance 1 distorting load
Frequency 50 or 60
Load power factor 1
ENVIRONMENTAL
Color RAL 9005
Safety compliance IEC EN 62040-1
EMC conformance IEC EN 62040-2 category C2
Protection rating IP 20 finger proof (either with cabinet doors open or close)
Noise < 68
DATA
Weight 300 Kg
Dimensions (h w d) 610x1046x2000 mm
Input phases 3
Output phases 3