Installatie en onderhoud

Onze UPS onderhoudscontracten in de vorm van een Bervé Service Maintenance Agreement zijn er in vier vormen van preventief en correctief. Preventief onderhoud wordt jaarlijks op uw noodstroominstallatie uitgevoerd. Bij correctief heeft u recht op de Bervé Power storingsdienst. Deze heeft een 24/7 helpdesk en er kan al binnen 4 uur een Service Engineer ter plaatse zijn. Een correctieve overeenkomst kunt u alleen nemen in combinatie met een preventieve overeenkomst. U kunt zelf kiezen uit 4 responstijden.

Bij preventief onderhoud wordt uw UPS periodiek gecontroleerd. Naast het grondig schoonmaken, firmware updates en batterijtesten wordt tijdens dit onderhoud een eventueel mankement direct geconstateerd en verholpen. Na het onderhoud ontvangt u een rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden en eventuele aanbevelingen.

U kunt bij Bervé Power ook altijd kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of storingsdienst.

Neem contact op met onze service specialisten voor een offerte voor contractonderhoud op uw noodstroominstallatie of voor een eenmalige onderhoudsbeurt. Hiervoor belt u met +31 (0)186 60 3921, of maak gebruik van ons contact formulier