Riello SuperCaps UPS

Oplossingen met SuperCaps

Riello SuperCaps UPS zijn ontworpen om volledige bescherming te bieden voor gevoelige en missie-kritische belasting, hen te beschermen tegen stopcontact storingen en het verstrekken van voldoende energie om te compenseren voor onderbrekingen in de stroomtoevoer. SuperCaps UPS zijn een soort noodvoeding dat ontwikkeld is door Riello UPS, die super condensatoren om energie te accumuleren in plaats van conventionele batterijen. Hun back-up is afhankelijk van de belasting, maar is voldoende om het te leveren totdat de netspanning is hersteld of totdat de reserve generator automatisch wordt gestart. In het hart van de Riello SuperCaps UPS is een geavanceerd systeem dat de lading-ontlading cyclus van de super-condensatoren beheert en optimaliseert hun levenscyclus, die groter mag zijn dan een miljoen cycli. SuperCaps UPS zijn ideaal voor kritische installaties die gevoelig zijn voor korte stroomonderbrekingen zijn (ze kan duren van een paar cycli tot meer dan een minuut). Traditioneel UPS rekenen op batterijen voor het accumuleren van energie, maar ten minste 87% van de stroomonderbrekingen duren minder dan één seconde, SuperCaps UPS zorgen voor een grotere energie-efficiëntie, lagere kosten en minder voetafdrukken voor systemen en datecenters. De meeste UPS zijn geïnstalleerd standaard met batterijen duurt 5-10 minuten om de lading te beschermen tegen generator opstarten mislukking.

Voor moderne datacenters, elektro-medische en industriële toepassingen, de installatie van een systeem met conventionele batterijen onvoldoende runtime om een aantal van de meest voorkomende generator opstarten falen problemen op te lossen: de brandstof blokkade of het opstarten van de batterij mislukking. Veel datacenters vereisen tussen 3-6 uur om de werking te dragen aan een mirroring site of shut-down. Elektro medische installaties vereisen een veilige energiebron om ervoor te zorgen levensreddende diensten, en geautomatiseerde productieprocessen nodig ononderbroken stroomvoorziening voor storingen in machines en apparatuur te voorkomen.

Voor alle drie kritische soorten installatie, een efficiënte generator ondersteund door een UPS met een relatief korte autonomie biedt de meest efficiënte en effectieve macht continuïteiten oplossing. SuperCaps zijn zeer ecologisch en bieden een aantal voordelen ten opzichte van conventionele accu's UPS. SuperCaps UPS hebben geen batterijen en bieden daarom besparingen op het vlak van de batterij-installatie, monitoring, onderhoud, vervanging en recyclage kosten. Wat de 5-7 jaar levenscyclus van standaard batterijen zijn, is bij SuperCaps UPS theoretisch oneindig. Ook heeft dit een geringer effect per maat / kVA.