Riello Multi Guard Industrial

De Multi Guard Industrial range werd speciaal ontwikkeld om de machtscontinuïteit in alle sectoren te garanderen, vanwege de specifieke milieu-omstandigheden voor industriële processen die bescherming eisen. Multi Guard Industrial is verkrijgbaar in een 20 kVA stand alone versie en in de modulaire versies 20-160 kVA. De twee versies zijn beschikbaar in zowel single-fase als drie-fase uitgang configuraties. Deze hoge mate van flexibiliteit laat Multi Guard Industrial toe zowel single-fase en drie-fase-ingangen te accepteren zonder behoefte aan speciale set-ups of tussenkomst van een operator. Ze zorgen voor volledige compatibiliteit met elke stroomvoorziening netwerk.

Kenmerken

Zero effect bron

Dankzij hun technologie, lost Multi Guard Industrial alle problemen op die verband houden met het inbrengen van voeding grids met een beperkt vermogen, waar de UPS wordt geleverd door een generator en waarbij hetzelfde netwerk single-fase (bv spoorwegen spanning) en drie-fase (bv noodstroomvoorziening van een generator) omvat en levert. Multi Guard Industrial heeft geen invloed op de voedingsbron of het nu een stroomnet of een generator set, éénfase of driefase:

– voedingsspanning herkenning (enkel / driefasig), zonder de noodzaak voor het instellen of configureren van parameters.
– ingangsstroom vervorming <3%.
– input power factor 0,99.
– macht walk-in-functie die ervoor zorgt dat de progressieve gelijkrichter opstart.
– startup vertraging functie. De gelijkrichters opnieuw opstarten wanneer de stroom wordt hersteld als er meerdere UPS in het systeem zijn.
– “Koude start” functie voor het starten van de UPS van de accu.Bovendien, speelt de Multi Guard Industrial een rol in filtering en Power Factor Correction in het stroomopwaartse netwerk van de UPS als het harmonische componenten elimineert en reactief vermogen genereerd door energieleveranciers.

GMI 160

Models GMI 160
INPUT
Frequency tolerance between 40 Hz and 72 Hz
Power factor >0.99
BY PASS
Rated voltage 220-230-240 Vac, single-phase + N
OUTPUT and INVERTER OUTPUT
Rated power 20000 VA
Active power 18000 W
Frequency 50 Hz / 60 Hz
ENVIRONMENTAL
Noise from ≤ 52 dBA to ≤ 70 dBA
DATA
Dimensions (h w d) 745 x 620 x 320 mm