Packet Power EMX Energy Portal

De cockpit voor het weergeven, monitoren en analyseren van de macht en milieu-parameters in datacenters
De Packet Power EMX management tool beheert alle draadloze Packet Power monitoring units (Environmental Monitor-module en Smart Power Cable) in een datacenter-omgeving geïnstalleerd en consolideert de kracht en milieu-data verzameld door de controle modules. De EMX Energy Portal verwerkt deze gegevens om real-time en trend rapporten over energieverbruik, die als aanpasbare grafieken en diagrammen weergegeven kunnen worden, te creëren. U kunt in de gaten houden hoeveel stroom uw IT-apparaten gebruiken in een display op het dashboard of in tabelvorm te houden, bijvoorbeeld, samen met de stroomkring belasting, de temperatuur en vochtigheid in de rekken, de kosten van elektriciteit en CO2-uitstoot.

Door de gebruiker gedefinieerde stroomverbruik en milieurapporten, limieten en waarschuwingen
Door de gebruiker gedefinieerde profielen, displays en rapporten over energieverbruik evenals temperatuurveranderingen bij kamertemperatuur, circuit, PDU, rack of apparaat niveau kunnen worden gemaakt voor elk individu of voorziening-brede datacenter infrastructuur. Grenzen kunnen worden gedefinieerd voor tijd voor kritische energie-instellingen en milieuomstandigheden, zodat waarschuwingen automatisch worden geactiveerd als er zich problemen voordoen.

Eenvoudige installatie en naadloze integratie van honderden draadloze monitoring units
De EMX-software kan lokaal worden geïnstalleerd of is beschikbaar als een web of Cloud applicatie. Na de plug & play-installatie, wordt de applicatie onmiddellijk geïntegreerd van het toezicht op modules, verstuurd hun gegevens en begint het verwerkingsproces. Gebruikers kunnen unieke namen toe wijzen aan alle draadloze monitoring units en zelf tabellen, rapporten en grafieken customizen aan de individuele behoeften. Hiërarchisch gestructureerd gebruik en toegang niveaus kunnen worden geconfigureerd voor de gegevens, zodat bijvoorbeeld, colocatie, hosting of huisvesting providers hun klanten kunnen met behulp van speciale rapporten. Alle gangbare web browsers ondersteunen authenticatie voor en de toegang tot de EMX portal.

Kenmerken

  • Management tool voor Packet Power Wireless Environmental Monitoring units en Smart Power kabel;
  • Beheert duizenden meetpunten, ook facility-breed;
  • Legt analyses en rapporten van de gegevens die zijn verzameld bij kamertemperatuur, circuit, rek, PDU en apparaatniveau vast;
  • Real-time weergave van het opgenomen vermogen, temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk;
  • Dynamische grafieken en diagrammen tonen kracht en milieuwaarden;
  • Trend rapporteert over stroomverbruik, de kosten van elektriciteit en CO2-uitstoot;
  • Configuratie van hiërarchische toegang levels;
  • Gratis naam opdracht voor draadloze monitoring modules;
  • Voor gedefinieerde limieten en waarschuwingen;
  • Toegang via (lokale) software, web en / of cloud service;